11

Greit å vite

-Størrelse 25, fra bikbok
- Selger den fordi den aldri er brukt, og den er liten til meg
- Ordinær pris: 500,-
-Jeg betaler frakten 

Jeg selger den for 200,-

Hvis du kjøper den må du kontakte meg på denne mail adressen: martine98@live.no 

  Postet: 05.10.2012
 • Klokken: 00:35
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 11
 • Copyright ©
11

Hei! Jeg beklager virkelig dårlig blogging nå. Grunnen er at jeg begynner å bli syk fordi jeg har nesten ikke sovet noen ting på 1 uke. Det at jeg er trøtt hele tiden tar veldig mye energi, og da klarer jeg ikke å blogge. Eller da orker jeg rett og slett ikke blogging. Jeg setter så utrolig pris på alle som komenterer på bloggen selv om jeg ikke har verdens beste blogger! Har mellom 30 og 75 lesere hver dag nå og blir super glad.

Som jeg sa begynner jeg å bli syk, tror jeg. Hoster,nyser og fryser nesten hele tiden. Det er også en av grunnene til at jeg ikke at sovnet enda. Gikk å la meg kvart over ti siden jeg viste at jeg i hverfall ville bruke 2-3 timer på å sove. hehe! Så har jeg en overaskelse til dere.. I morgen/ senere i dag skal jeg lage en video, sier ikke hva det er enda men dere får vite det mellom et og tre senere i dag :-) Skal også lage noe helt fantastisk til frokost som dere også skal få se. Skal blogge veldig bra denne uken siden jeg skal på hytta på lørdag eller søndag og det er lang oppi utti heita så det betyr ingen nettverk..!Var på Ikea i går med pappa,farmor og Herman (lillebror) så tok jeg dette fantastiske bildet.. hehe! Tror jeg skal ha innkjøpene fra Ikea senere! :-) natta verdens herligste blogglesere!


  Postet: 10.07.2012
 • Klokken: 00:32
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 11
 • Copyright ©
40

Hei! Tror de aller fleste ikke ser dette før ut på dagen. Grunnen til at jeg blogger nå er fordi jeg ikke får sove. Det regner og det er helt utrolig varmt! Helt greit at det er varmt, men hvorfor regn? Vi har jo hatt så mye regn her i Norge nå at det holder.

Jeg har bestemt meg for at jeg vil lese flere blogger. Hvis jeg kjeder meg en dag i sommer da, så kan jeg gå inn på blogger å lese litt på dem og se litt. De jeg er venn med fra før av på bloggen komenterer jeg jo hele tiden, når jeg rekker alle og sånt. Så hvis du vil at jeg skal komentere bloggen din, legg meg til som venn da! Elsker å lese blogger, og det interiserer meg enda mer hvis det er litt bilder med :-) Sefølgelig de som ikke vil legge ut bilder av seg selv må jo kunne slippe det, men kanskje et bilde av en natur eller noe helt annet. Bare sånt at lesere dine blir mer interisert. Selv synes jeg at blogger blir litt kjedelig hvis det ikke er bilder. Det er bedre med et gammelt bilde enn ingen må jeg da si. 


Litt normal ? jada :-)

 

Komenter og legg meg til som venn og du har en ny leser!

  Postet: 07.07.2012
 • Klokken: 03:45
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 40
 • Copyright ©
23

Hei. Jeg sa tiligre at jeg hadde vært på Starbucks med en vennine jeg hadde mistet kontakt med. Det var Tatjana. Vi har kranglet, noe som alle bestevenner gjør, men dette var ikke en sånn krangel. Det var litt mer enn det, noe som jeg ikke vil si her. Men vi mistet kontakten helt, vi hadde ikke snakket sammen på nesten 2 måender. jeg savnet henne mer og mer for hver dag som gikk. Vi går i samme klasse så det var ganske vanskelig på en måte, også hver dag håpet jeg også på at hun ville smile til meg eller si hei. Ingenting skjedd! Alt det som skjedde var veldig vanskelig for meg siden jeg kunne snakke med Tatjana om alt, men dette kunne jeg ikke lengre.

Vi ble kjent med hverandre for litt over et år siden! Vennskapet vår startet i matte timene, vi kom på samme mattegruppe. Ganske komisk sted å bli venner på. Vi kom også i samme klasse på ungdomskolen så vi ble enige om at vi skulle møtes i sommerferien. Vi gjorde det og kom på ganske rare kallenavn på hverandre! Du kaldte meg "tard" og jeg kaldte deg "taper" og vi ble kjempe gode venner. Det tok virkelig ikke lang tid før vi ble bestevenner heller. Jeg har aldri hatt en så god venn som Tatjana ♥
Ville prøve å ordne opp i det i dag. Men klarte virkelig ikke å si det jeg ville si til deg. Men det jeg ville si var «Tatjana, jeg savner deg utrolig mye! Du aner virkelig ikke hvor mye du betyr for meg. Og jeg angrer på det jeg sa til deg, skulle aldri ha gjort det. Det var det verste som kunne skje. Du fortjente virkelig ikke de ordene jeg sa. Du fortjente ikke å komme mellom meg og ******! Alt ble så feil, skulle virkelig ønske tiden kunne spoles tilbake. Vil ta tilbake det jeg sa. Jeg tenker på deg hver dag, jeg savner deg hver dag..  Jeg er så utrolig glad i deg, du aner virkelig ikke hvor glad i deg jeg er! Håper alt vil ordne seg, for jeg vil ha tilbake bestevennen min. Du vil alltid være bestevennen min i hjerte mitt ♥♥ »


Søteste!Jeg beklager virkelig at jeg ikke sa det face to face. Men jeg synes det var så vanskelig.. Ønsker så virkelig at du kan tilgi meg ♥ 

 

  Postet: 04.07.2012
 • Klokken: 00:46
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 23
 • Copyright ©
14

Heei! Nå har jeg endelig fått nytt design. Elsker det! Det er super fint, enkelt og litt sommerlig. Header har jeg også fått ordnet. Det er Anniken som har laget alt sammen. Hun er super flink. Se så fin! Herregud, den er så enkel men alikevell fin. Må virkelig anbefale bloggen til Anniken, den er utrolig søt! Hun er super flink til å ta bilder også :-)


Elsker det! Skrivften er så fin, og designet er ikke rotete. Liker virkelig ikke blogger som er så rotete..

 

Hva synes du om det nye designet?

  Postet: 02.07.2012
 • Klokken: 12:19
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 14
 • Copyright ©
hits